Yrsa Arbelund ♦

Nya tapeter
  
Så här blev det nu tillslut, med nya tapeter och lite möblering i sovrummet. Sovrummet är så svårt att fota, det är mörkt så även med högt ISO på 1600 så blev färgerna inte riktigt återskapade, tapeten är åt det lila/grå hållet. 
Tycker det blev rätt fint faktiskt, mycket fräschare i alla fall! 
För att se hur det såg ut när vi flyttade in, klicka här :-) 
Kaos i lägenheten
Äntligen får vi två av våra rum tapetserade!
Vi har sedan innan vi flyttade in klagat på våra äckliga tapeter som haft stora bruna fläckar på sig. Så idag och i morgon kommer tapetseraren att hålla på, och sen är allting klart, så skönt, snabbt och smidigt. 
Självklart fick vi välja tapeter själva, men då utbudet inte var så stort och sambon och jag inte har samma smak.. så fick de bli de här (som ni får se i morgon). 
 
 
Hundattack
Klockan är halv sju på morgonen och har redan varit med om att se min hund bli attackerad av en större hund. Det här är tredje inlägget jag skriver om att min hund blir attackerad helt oprovicerat. Sjukt. 
Det här var faktiskt två hundar, stora på minst 30-40 kg som kom ut från en öppen dörr och den ena satte direkt tänderna i Baltos nacke.
Jag hamnade i chock, kan inte säga annat. Fattade inte vad som hände. Det gick så fort. 
Men jag slog faktikst den andra hunden och skrek, men det var inte förens den ägaren bände loss hunden som den släppte taget. Nu har jag och främst Balto tur att han har extremt tjock päls runt nacken, så jag kunde inte hitta några bithål, men jag vet inte hur det kommer påverka hans psyke mot hundar i framtiden. Förstår inte hur det här kan hända. Han passar ju för böveln ihop med 99% av alla hundar han träffar, jag har aldrig varit orolig för att släppa honom med en ny hund som. Men nu vet jag inte längre.