Yrsa Arbelund ♦

Skansen med Sanna

Utrustning: Nikon D7000 - Nikkor 50mm f/1,8G
 
Sanna kom hit runt tolv tiden, och lämnade resväskan innan vi begav oss av mot city, mot Djurgården och skansen. Istället för att ta spårvagnen {onödiga konstnader..} så tog vi oss en promenad. Det var väldigt mycket människor både på Skansen och i stan, mestadels turister, och med värmen kunde man nästan drömma sig bort och tänka att man var utomlands.. Vilket Sanna faktiskt ska i morgon, men en annan är kvar i Sverige denna sommar.. Lite avis är man ju ;)
 
De senaste dagarna
 
Min trogna Iphone 4 gav upp hoppet härom dagen, och fick bli en ny kompanjon, övergav apple och provar samsung i stället! Lite förnyelse! 

Igår var en av mina äldsta vänner på besök i storstaden och vi både fikade och hann med ett besök till vårat gamla fritids och skola, där ett gammalt klasskort från 98 var uppsatt, vilken chock! 
Kvällen firades på Östgöta källare, eftersom Erik fyller 19 år, (egentligen idag, men vi firade honom dagen innan). 
 
Idag var jag ute med vovsingen vid halv sex på morgonen, skogen låg i en dvala där allt var tyst och stilla. En väldigt bra start på morgonen! 
 
Så har mina senaste dagar sett ut, och nu kommer helg med city häng med Sanna. Som sticker utomlands efter. 
Så uppdateringen blir si-så där fram till nästa vecka. 
Pannkakstårta
Bilderna tagna med Canon PowerShot G12 | som jag aldrig använt förut, och som van Nikon användare var Canon lite annorlunda,. 
 
Jag och Alice cyklade igår hem till henne och köpte med oss pannkakor, sylt, grädde och färska jordgubbar. För att sedan "slänga ihop" en pannkakstårta. Som vi åt tillsammans med två skräckfilmer vi hyrt bl.a Julias Ögon {spansk skräckfilm} och Airborne {helt ok film}.
Efter en lyckad dag och kväll, var det svårt att cykla hem med en mage full av tårta! Men gott var det! 
 
Påtal om cykling, första gången jag cyklar i år, på två år faktiskt! Kändes magiskt.