Yrsa Arbelund ♦

Nej jag är inte sur.. Jag är trött
 
Gäääsp alltså! .... nej men seriöst, är så sjukt trött idag, inte för att jag sovit så många timmar den senaste veckan, kräver egentligen minst åtta timmars sömn, men sen jag flyttat har det väll blivit 5-6 timmar.. Mest för att jag går och lägger mig "sent" typ elva, och sen ringer väckar klockan fem, och då är det bara att kliva upp med sambon och ta ut hunden som absolut måste upp samtidigt som honom... suck. 
 
Trött och frusen, har märkt hur människorna stirrar på mig när jag kommer i jeans och tjocktröja, när alla andra går i klänning och shorts fortfarande.. men vad ska jag säga, jag fryser? 
 
På tal om något helt annat, så kommer en liten hundflicka på besök idag, ska kanske bli dagmatte! 
Balto har blivit så uttråkad på senaste tiden, så tror verkligen att han behöver hund sällskap som han kan leka med, matte e bara sååå tråkig ju. Haha. Men får se hur dom fungerar ihop. 
Balto är ju super snäll, och går ihop med 99% av alla hundar vi träffat. Den enda hunden han inte gått ihop med var hans brorsa.. tikar kan ju reagera på att han "luktar konstigt" men inget annat.. Så det kommer nog gå fin fint!