Yrsa Arbelund ♦

Ett sms
 
Jag fick ett sms från Emma, som muntrade upp mig rejält! 
"Den bild (eller bilder) som du har skickat in har valts ut till en av de bästa bilderna som vi fått in hittills, och du har alltså chans till seger! Därför passar vi på att fråga om vi får lov att använda den eller de bilder du skickat till oss i vår framtida kommunikation? Vi kommer att samla de bästa bilderna i en bildbank, och det vi behöver är ditt (eller fotografens) godkännande att vi får använda bilderna i vår kommunikation framöver. Självklart kommer vi i alltid ange fotografens namn och, i den mån de är möjligt, även uppgifter om häst och hästägare." 
För att läsa allt klicka in på Emmas blogg.

Så himla roligt! Glad både för hennes skull och min såklart, haha! Nu får vi bara hålla tummarna på att hon går vidare till seger! 
 
 
 
Bara för att jag blev kär
 
Min order från Sheinside.com  kom till postensombud idag, och jag nästan sprang de 4 km in till Ica, för att hämta ut paketet! Som jag längtat.. Jätte bra hemsida, men det tar verkligen jätte långtid att få hem grejjerna. 
 
Är helt kär i min stickade tröja som jag bara vill dra på mig och springa runt i, krypa in i och se på en bra film... Men lite för tidigt kanske, när det fortfarande är 22 grader utomhus... 
Samma med jackan, såå skön! Underbar! Längtar verkligen till de kallare dagarna nu! 
 
 
Nattfotografering
Utrustning: Nikon D7000 - Nikkor 35mm f/1,8G + Stativ
 
Blev lite nattfoto idag, blev inte många bilder då det var ruskigt kallt ute. Och fullt med spindlar...