Yrsa Arbelund ♦

Besatthet
Herregud vad jag avskyr att vara sjuk! Febern har gått ned, men kan ju fortfarande inte träna för det. Igår stoppade jag i mig alla möjliga saker, var så sugen så hungrig och så glupsk.. och uttråkad.. Så det hela resulterade i en sömnlös natt, så nu sitter jag här vid datorn sen tidigt i morse och dricker mängder med kaffe och grönt té. 
Ute på långpromenad i den kyliga vår morgonen vid soluppgången (04:50) med Balto, så mysigt var det att gå med händerna i fickorna och en trött men glad hund bredvid sig. Och ja han fick gå lös.. shame on me, jag vet att det är förbjud just nu med tanke på djurungar/dräktighet osv. Känner mig dum och har lite ångest över att jag hade honom lös. Även fast han var vid min sida.. 
Jaja, man ska inte må dåligt över alla snesteg man gör här i livet. 
 
Just nu sitter jag och stirrar på pulsklockans hemsida och läser varje sida.. men jag blir sådan när jag är rastlös och inte får göra något mer än att ta det lugnt och gå ut med hunden.. Huvudvärken är nästan som bortblåst i alla fall, skönt det annars är allt jobbigt.! 
Black&White
 
En bild från i sommras, på Emma och Snabb. Tycker om den här bilden, både i färg och svartvitt, saknar att fota hästar, men ska snart hem till den "andra" Emma och fota henne och Joice snart igen! (planerat till 4 maj). 
 
skriver lite under feberyran
Skriver lite här på bloggen, men har även (äntligen) kommit igång med skrivandet på allvar. Undra hur långt jag kommit om jag nu bodde på Gotland, där jag egentligen borde befunnit mig nu... Känns så overkligt.. 
Men är inte missnöjd att jag valde kärleken och kan ju alltid läsa den kursen någon annan stans/gång. 
 
Men i alla fall, har haft feber sen i torsdags och är så trött på att ha huvudvärk, ont i ögonen, rinnig och täppt näsa och ont i halsen.. bläh på det säger jag, jag vill ju bara träna! 
Men för att peppa mig lite, har jag köpt en pulsklocka.. En  Sunto - M2 Female. klicka här för att komma till affären.
 
Väldigt nöjd över mitt köp, får hoppas att den lever upp till mina förväntningar också! Ska bli så skönt att slippa ha telefonen med sig varje gång (vilket inte kommer gå nu när det börjar bli för varmt att springa med jacka). 
Känner mig på riktigt köp humör.. så får hålla mig borta från plånboken resten av dagen annars kommer det väll bli ett och annat inpulsköp!