Yrsa Arbelund ♦

Grundkurs/valpkurs!
Kamera - Nikon D7000  | Objektiv - Nikkor 55-200mm F/4.0-5.6 AF-S VR
 
På Söndag är det dags, då smäller det... Något jag tänkt göra länge är att gå en grundkurs/valpkurs med Balto, han är inte världens roligaste hund alla gånger, även om jag älskar honom lika mycket för det, så funkar det ju inte. Och det är inget jag själv kan träna bort heller utan behöver träna på att träna honom runt ANDRA hundar. 
Så nu har jag anmält mig till en kurs, så 8 söndagar kommer vi vara upptagna, och hoppas få lite hjälp och tips om hur jag kan förändra min hund till det bättre. Just vid hundmöten. Man kan ju inte alltid leka ;)
Hästfotografering
Kamera - Nikon D7000  | Objektiv - Nikkor 55-200mm F/4.0-5.6 AF-S VR | Ekipage: Emma och Monique
 
Emma och jag håller på att krångla med att boka ett datum för fotografering. Lite porträtt och så på henne och hennes nya häst! Ska bli kul att träffas igen, bilden ovan är tagen i April. 
Orsa Björnpark
Kamera - Nikon D7000  | Objektiv - Nikkor 55-200mm F/4.0-5.6 AF-S VR
 
Sanna och jag gjorde en spontan tripp till Orsa Björnpark. Jag åkte hemifrån redan 04:30 för att sedan hämta upp Sanna i Gävle 06:10. Efter ca 5 timmar totalt av bilkörning kom vi fram till Orsa, super fin natur åkte vi förbi, vill nog flytta uppåt i landet i alla fall någon dag, bara för naturen! Wow säger jag bara!